Linda Maas

Ik (Linda Maas, 1984) heb aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch brede kennis opgedaan tijdens de studie Management, Economie en Recht. Gedurende deze studie bleek dat marketing mij het meeste aansprak, vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in marketing en heb daarin ook extra lessen gevolgd. Na het behalen van mijn diploma besloot ik me verder te specialiseren in marketing en ben toen gestart met Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen om vervolgens de masteropleidingen Marketing Research en Marketing Management te volgen. Door de unieke combinatie van zowel Marketing Management als Marketing Research bied ik een totaalpakket voor al uw marketingdiensten. Het voordeel is dat u slechts bij één persoon hoeft te zijn voor uw totale marketingadvies.

Op 1 september 2010 heb ik besloten mijn diensten te bundelen en me in te schrijven bij de kamer van koophandel. Marketing Control staat voor het managen en sturen van marketingactiviteiten. Eén van de kernwaarden is continuïteit, ik ben namelijk van mening dat onderzoek/controle alleen succesvol is wanneer dit een continu en terugkerend proces is, zodat er tijdig bijgestuurd kan worden.

Persoonlijk sta ik voor kwaliteit, wie kwaliteit levert kan namelijk op tevreden klanten rekenen. Met ruime ervaring op het vlak van ‘tevredenheid’ kan ik als ZZP’er u voorzien van de juiste (marketing)adviezen. Enkele van mijn kernwaarden zijn: resultaatgericht, eerlijk, oog voor de beste oplossing voor u, flexibel, creatief, vernieuwend, serieus en ambitieus.

Met mijn diensten is uw bedrijf & marketing in control!