Marketing Management

Met Marketing Control als partner op het gebied van Marketing Management, bent u er zeker van dat alles op het gebied van marketing efficiënt geregeld wordt binnen uw organisatie.

Marketing Management

Marketing Control is flexibel in te zetten voor marketing management. Van ‘rechterhand’ bij ZZP’ers tot marketing manager op uw marketingafdeling. Met Marketing Management van Marketing Control heeft u ten alle tijden een aanspraakpunt inzake de marketing van uw organisatie. Om uw identiteit te bewaren of te versterken zorgen wij ervoor dat de medewerkers of externe partijen op dezelfde golflengte zitten. Daarbij ondersteunen we graag bij het bepalen van de marketingstrategie, het opstellen van marketingplannen of het in de gaten houden van de markt. Met een achtergrond in research en bedrijfskunde, aangevuld met affiniteit voor marketinganalyses, staat de ROI (Return On Investment) hoog in het vaandel.

Marketing medewerker

Op zoek naar aanvulling voor uw team, vervanging tijdens vakantie of zwangerschapsverlof? Of heeft u wegens drukte tijdelijk een extra marketingkracht nodig? Marketing Control heeft ruime ervaring met tijdelijke marketingopdrachten.

Hierbij een aantal marketingzaken waarvoor u Marketing Control kunt inzetten: PR, mailingen, social media, het opzetten van marketingacties en het creëren van content voor marketinguitingen of websites. Ook met het uitvoeren van de marketingactiviteiten blijft de ROI een belangrijk aandachtspunt.

Marketingadvies

Zit u met een marketingvraagstuk waarbij u een extern advies kan gebruiken? Als externe consultant kijkt Marketing Control met een frisse blik naar uw organisatie en zorgen we samen voor de best passende marketingoplossing.

Graag plannen we met u een afspraak in om u van marketingadvies te voorzien. Maar ook via Skype staan we voor u klaar om eventuele dringende marketingvragen direct te behandelen.

Marketing brainstorm

Meedenken met uw case? Geen probleem! Creatieve ideeën genoeg.
Dat kan één-op-één, in uw team of in een brainstormsessie volledig georganiseerd door Marketing Control. Op deze manier kunnen we in een korte tijd tot vele marketingideeën komen.

 1. Marketing Management

  Marketing Control helpt u met de planning, leiding en controle van alle marketingactiviteiten.
  Van strategieontwikkeling tot het uitwerken van marketingplannen en activiteiten.

 2. Marketing Research

  Analyses en onderzoek staan bij Marketing Control hoog in het vaandel.
  Op deze manier wordt de marketingmix van uw organisatie continu verbeterd en zo effectief mogelijk ingezet.

 3. Online Marketing

  Potentiële klanten gericht benaderen of de service vergroten?
  Marketing Control helpt u graag de online kanalen op een juiste manier op te zetten en te bedienen.

 4. Community Management

  Met community management gaat Marketing Control de dialoog aan met uw klanten, leden of geïnteresseerden.  
  Met het creëren van de juiste groepsdynamiek wordt de band met de organisatie versterkt.

 5. Social Media

  Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zijn slechts enkele voorbeelden van populaire sociale netwerken.
  Marketing Control helpt u graag op weg om via de juiste kanalen uw (potentiële) klanten te bereiken.