Voor Hallo! een online community voor ondernemers (een initiatief van de Kamer Van Koophandel) mocht ik het Handboek Nieuwe Media recenseren. Vanwege mijn grote interesse in nieuwe media, online marketing en innovatieve tools sprak me de titel erg aan. Ik ben immers altijd opzoek naar de nieuwste informatie, tips en tricks op het gebied van online marketing en communicatie.

Mijn boekrecensie is hier op www.hallo.kvk.nl terug te vinden. In deze korte recensie beschrijf ik wat ik van het boek vond als “professional die beroepshalve met een breed scala aan nieuwe media te maken heeft”.

Het handboek behandeld de volgende digitale technologieën:

 • Twitter
 • Communities
 • Weblogs
 • Tablets
 • Browsers
 • Foto
 • Video
 • Audio
 • User-generated content
 • Google
 • RSS
 • Databases

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *