Op deze oudejaarsdag heb ik op de verschillende Social Media alweer verschillende lijstjes voorbij zien komen met alle beste en leuke zaken van het afgelopen jaar. Leuk om te lezen en fantastisch om te zien wat er allemaal is bereikt. Maar ik kijk ook graag naar het nieuwe jaar met nieuwe uitdagingen. Zo wil ik bijvoorbeeld in het nieuwe jaar meer tijd vrij gaan maken om te bloggen. Ik ben benieuwd of u als ondernemer ook goede voornemens heeft voor 2012. Zo ja, dan verneem ik het graag in de reacties hieronder zodat we volgend jaar hier op terug kunnen kijken.

Maak in 2012 het verschil en zorg ervoor dat de klanten positief over u praten, want de betrouwbaarste reclame is namelijk de mond tot mond reclame. Zorg voor een FANtastisch 2012 met uw klanten als grootste fan.

Heeft u geen idee wat u zou willen veranderen? Dan hierbij wat tips om uw klanten te enthousiasmeren en zodoende meer bij te dragen aan positieve mond tot mond reclame.

* Geef de klant in 2012 iets meer persoonlijke aandacht
* Ga de interactie aan met uw klanten of volgers via Social Media
* Bekijk of uw diensten of producten in 2012 nog beter kunnen
* Zorg voor een uitstekende (klanten)service
* Geef trouwe klanten nog eens extra waardering (een extra voordeel)
* Zorg voor een onvergetelijk moment in positieve zin. Zorg bijvoorbeeld voor een verrasmoment of overtref bijvoorbeeld de verwachting.
* Handel klachten zorgvuldig af, goede communicatie is hierin belangrijk.
* Vraag de klanten hoe ze uw diensten of producten ervaren en of dit voldoet aan de verwachtingen

Dit zijn slechts enkele tips, dus aanvullen mag! Heeft u in de afgelopen jaren een leuke verrassingsactie gehouden, waarvan uw klanten zeer gecharmeerd waren? Ook dit lezen we graag in de reacties hieronder. Wellicht kunnen we op deze manier iedereen inspireren om leuke klantenacties te organiseren voor een mooier en meer tevreden 2012!

Ik wens u (zowel privé als zakelijk) de beste wensen voor het nieuwe jaar!

 

One Response to Op naar een fan-tastisch 2012!
  1. Mijn goede voornemen voor 2012 op zakelijk gebied is: voortaan jou adviezen eerder opvolgen!


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *