Na een aantal mooie, inspirerende weken in West-Amerika kan ik nu weer vol energie aan de slag. Tijdens de vakantie probeer je normaal het werk los te laten, maar tijdens een rondreis zoals deze gaat het hart, van mij als marketeer, alleen maar sneller kloppen. Zo heb ik weer vele leuke ideeën opgedaan en heb ik genoten van alle indrukken in het land waar niets te groot is.

De rondreis, waarbij de steden San Francisco, Los Angeles, Las Vegas en diverse tussenliggende natuurparken zijn bezocht is een echte aanrader! Met mijn grote interesse in innovatieve start-ups en mijn affiniteit voor de digitale wereld is de reis uiteraard door Sillicon Valley gepland. Dé omgeving waar het allemaal begon en waar vele hightech bedrijven zijn gevestigd. Aangekomen in Palo Alto was ik dan ook helemaal verbaasd over de mooie, rustige en groene omgeving. Een mooi contrast met de digitale hectische online wereld waarin deze bedrijven continu bewegen.

Buurtbewoners, die deze ochtend bezig waren met het opzetten van een buurtfeest, wezen ons op de HP-garage die nu hét icoon is van Sillicon Valley. Na het bezoek aan het Intel-museum en de rondrit langs diverse grote bedrijven werd de reis vervolgd naar Los Angeles en de wereld van Hollywood. Waar de film en tv-marketing je volop tegemoet kwam en de mensen volop bezig zijn met het creëren van een perfect beeld. In de laatste stad van onze reis, Las Vegas, heb ik ook weer volop genoten. Wat een merken en wat een beleving. De casino’s die alles uit de kast halen om je zolang mogelijk te laten gokken, en diverse merken die op The Strip lekker groots uitpakken. Zo zat ik ’s ochtends vroeg al achter 20 glaasjes verschillende Coca Cola merken en heb ik me laten verleiden in de M&M winkel. Heerlijk om je in deze gevallen over te geven aan de fantastische marketing 😉

Foto's reis Amerika

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *