Het nieuwe jaar is voor mij goed begonnen met een nominatie voor de finale van de Anner Award. De finale van deze award zal plaatsvinden op 26 januari. Graag deel ik in deze blog de aanloop naar de finale.

De Anner Award is in het leven geroepen om ondernemerschap bij studenten te promoten. Omdat ik als student aan de Rijksuniversiteit van Groningen een onderneming ben gestart werd ik via Linkedin uitgenodigd om deel te nemen. Na het lezen over dit mooie initiatief besloot ik meteen mee te doen en gelukkig kon ik me op de laatste dag nog net aanmelden.

De aanmelding betrof één A4tje waarin ik mezelf en mijn bedrijf (Marketing Control) moest presenteren. Na kerst werd ik telefonisch op de hoogte gebracht van het mooie nieuws dat ik genomineerd was en dat ik me mocht voorbereiden op de finale op 26 januari. De vijfkoppige jury, bestaande uit 5 ervaren ondernemers, had de taak om uit 50 inzendingen de 3 finalisten te selecteren. Dat het ondernemen al volop leeft bij enkele studenten blijkt wel uit het aantal deelnemers. Slechts 12% van de deelnemers is vrouw, daarom ben ik extra trots om als enige vrouw genomineerd te zijn voor de finale.

Samen met mijn medefinalisten, Sieger de Vries en Jasper Geven, word ik vermeld op de website van de Anner Award (www.anneraward.nl) met daarbij de lovende woorden van de jury over Marketing Control: “Ed Huibers: een helder idee, met een doordachte uitwerking. Hier zit een doortastende ondernemer achter! Saskia Ijszenga: op duurzame klantrelaties gericht idee, van een type dat durft en leergierig is”

Vandaag heeft ook het Dagblad van het Noorden aandacht besteed aan de Anner Award en de finalisten. Klik hier voor het artikel. Als finalist ontvang je al de nodige aandacht, echter mag de winnaar van de Anner Award op nog meer naamsbekendheid rekenen. Daarbij bestaat de Award uit een wisselprijs, geldbedrag van € 1000,- en een coachingstraject met vijf inspirerende ondernemers.

De 26e is het zover en mag ik gaan pitchen voor Marketing Control. Iedereen is op 26 januari vanaf 17:30 uur van harte welkom in De Nieuwe Kerk (aan de Nieuwe Kerkhof 1). Via de website van de Anner Award is het mogelijk om je hiervoor op te geven (klik hier).

Via updates op deze blog zal ik iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de nominatie.

Update 25-1-2012: Nieuwsbericht @ Siris TV / Website

Update 25-1-2012: Radio interview Siris (mp3)

Update 26-1-2012: Ik heb de derde prijs behaald met de Anner Award

6 Responses to Finalist Anner Award
  1. Echt geweldig!! Gefeliciteerd!

  2. Gefeliciteerd met de nominatie!

  3. Gaaf zeg! Gefeliciteerd!!! Ik hoop echt dat je wint!


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *